Цени и доставка

Цени и условия на доставка
Цени и условия на доставка

Всички цени в уебсайта са в български лева, с включен ДДС.

Ние си запазваме правото да променяме обявените цени. При всички случаи цената, обявена в момента на поръчката, е цената, която се очаква да заплатите.

Доставката е безплатна за клиента за територията на България. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Поръчаният от клиента продукт се доставя до 10 /десет/ работни дни при поръчка на стандартен размер и модел продукт и 20 работни дни при поръчка на нестандартен модел продукт /с размери, различни от стандартно посочените варианти или с други характеристики извън стандартните за съответния модел/, на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Забележка: Фирмата осигуява транспорт до заявеният от Вас адрес, но не се ангажира с пренасяне на стоката.