Условия за поръчка

Всички поръчки се изпращат посредством уебсайта. Не приемаме поръчки по телефон, електронна поща или факс. За да поръчате продукт от уебсайта, трябва да го добавите във Вашата поръчка посредством кликване на бутона Добави. Можете да проверите съдържанието на поръчката чрез кликване върху бутона Mоята кошница. За да продължите да пазарувате, кликнете върху линка Обратно към пазаруване. Когато сте завършили разглеждането на продуктите и желаете да завършите с поръчката, кликнете отново на иконката и след това на бутона Завърши поръчката. Накрая Вие трябва да въведете, проверите и потвърдите името на получателя и адреса за доставка. След като проверите всички детайли на Вашата поръчка, като стоки, размери, количество, цена и данните за получателя, кликнете на бутона Поръчай. След финализиране на поръчката, ще Ви изпратим имейл за потвърждение на електронната Ви поща, предоставена при регистрация. Препоръчваме да проверите, пазите и/или отпечатате този имейл. Ако желаете да откажете дадена поръчка, моля, свържете се с нас чрез електронния адрес посочен на сайта. Откази от потъчки по телефона не се приемат.

В случай, че поръчана от Вас стоки не е в наличност, ще Ви уведомим във възможно най-кратък срок и поръчката ще бъде анулирана.  Ние ще Ви уведомим чрез имейл за всяка промяна в поръчката Ви.

Стремим се да Ви доставим богата и актуална информация за продуктите, които Ви предлагаме в уебсайта. Запазваме си правото да правим промени по предоставената за всеки продукт информация без предварително известие. Също така се стараем да Ви предоставим възможно най-точни снимки на продуктите. Въпреки това, в отделни случаи може да се наблюдават леки несъответствия в материята и цветовете на стоките, за което ние не носим отговорност.