Предпразнични промоции Белланотте

С наближаването на новогодишните празници, Белланотте подготвя множество изненади!

Матраците бест-селъри Канела и БиоАктив стигат до вас с 50% отстъпки! Възползвайте се до края на октомври! Нашите подбрани иновативни материали гарантират вашия здравословен сън.

Естествен антибактериален ефект на канелата.

Намалява изпотяването, като спомага за регулирането на температурата на тялото.
Ароматерапевтичен ефект с дълготраен и освежаващ аромат на канела
С подобрени характеристики на пяната, с по-висок индекс на комфорт и ортопедичност.
Канелата е една от най-свежите подправки, като успокоява и освежава организма, а естествените й антибактериални свойства са широко използвани в алтернативната медицина. BodyCare® пяна с канела е иновативна разработка по поръчка на Белланотте, притежава лек аромат на канела и засилен ортопедичен ефект.

С AquaMemory® пяна, поддръжката е винаги точно толкова, колкото е необходима, а съпротивлението при натиск напълно отсъства. AquaMemory® нежно разпределя тежестта на натиска и осигурява 100% комфорт по време на сън.
AquaMemory® обгръща тялото, без да създава допълнително напрежение.
Гарантира добра проветривост, благодарение на по-широката си отворена клетъчна структура.
Специалният дизайн и отворена клетъчна структура на пяната позволява по-добра вентилация, перфектна поддръжка и оптимална опора. Аква-ефектът обгръща тялото и изтласква събраното напрежение, като едновременно поддържа и релаксира. С оптимална еластичност и дишаща клетъчна структура, AquaMemory® пяна се адаптира към формата на оказващото натиск тяло и осигурява перфектна релаксация за организма.